INTEGRATIV COACHING & PSYKOTERAPI - ODENSE OG SVENDBORG


Sådan arbejder jeg

Integrativ Coaching & Terapi betyder, at jeg kombinerer flere forskellige retninger indenfor psykoterapi og coaching, i stedet for at satse på en enkelt skoles forklaringsmodeller og metoder.

 ICT integrativ coaching & psykoterapi

HER KOBLER VI DIN HISTORIES STYRKE, RESSOURCER, NUET OG DEN FREMADRETTEDE UDVIKLING SAMMEN, TIL EN UNIK FORANDRENDE & FORANKRENDE PROCES. 

ICT integrativ coaching & terapi kan noget værdifuldt med din historie og coachingen kan noget kraftfuldt med nuet og det fremadrettede perspektiv. Jeg arbejder Integrativt fordi, flere videnskabelige undersøgelser har påvist, at ingen psykoterapeutisk eller coachende retning eller metode generelt kan siges at være mere effektiv end andre. Samtidigt viser erfaringen, at nogle terapeutiske og coachende indfaldsvinkler virker rigtig godt i forhold til nogle typer problemer og udfordringer, mens andre retningers metoder og forklaringsmodeller er mere effektive i forhold til andre problemstillinger.

Hver af metoderne har deres styrker og svagheder. ICT integrativ coaching & terapi, er formålet at integrere netop den metode og retning der tjener dig bedst, med udgangspunkt i din specifikke problemstilling, udfordring og ønske om POSITIV udvikling og forandring.

Primær tilgang indenfor terapi og coaching - Narrativ, kognitiv adfærdsterapi, dynamisk, systemisk, positiv psykologi, neuropsykologi, tilknytningsteori, samt mindfulness, meditation, mentaltræning.

I de senere år har jeg beskæftiget mig meget med neurovidenskab og mindfulness-psykologi og hjernens plastiske evne til at forandring. Det skaber helt nye perspektiver i behandlingen med terapi, coaching, mentaltræning og mindfulness.  

Kontakt mig hvis du vil vide mere om  ICT integrativ coaching og psykoterapi

FIND DET HELT RIGTIGE KURSUS DER KAN HJÆLPE DIG

Se den samlede oversigt her - finder du ikke hvad du søger så kontakt mig gerne

SE LISTEN HER