Online coaching og terapi - Skype Session

Book en online/skype session - det er nemt og bekvemt

Hvorfor Online?

Online terapi eller coaching er fremtidens "rum" for samtaler og selvom det kan synes at være lidt koldt og distanceret i en sådan situation, er min erfaring at det faktisk er en rigtig god oplevelse for de fleste. Det at du som klient eller fokusperson kan sidde hvor du ønsker at sidde og få den hjælp du har brug for, det fungerer rigtig godt. Din situation kunne f.eks være, at du er gået ned med stress, angst eller depression eller du er syg og ikke kan komme ud. Når vi mødes på Skype til online coaching eller terapi, finder den gode og åbne dialog stadig sted. Vi får også sat rammen for en god session og du føler dig måske endda mere tilpas i dit eget element og arbejder godt derfra. 

Så sidder du og tænker, det kunne være interessant at prøve online terapi og coaching, så tøv ikke med at booke en session. Jeg tror du bliver positivt overrasket!

 

  1. Kontakt mig for aftale af tid. Mail eller pr.tlf.
  2. Du skal naturligvis selv have en skype forbindelse.
  3. Jeg skal bruge dit skypenavn, samt mailadr. Og mobilnr.
  4. Jeg ringer dig op på aftalte tidspunkt og du sidder da klar med blyant og papir.
  5. Coach eller terapi session afsluttes efter 1 time. Inkl.opkald og afslutning, evt. aftale af ny session.
  6. Der overføres via mobile Pay med det samme.

 

Betaling via mobile Pay

Skulle der opstå problemer af teknisk art, vil vi i samarbejde finde en løsning
for afslutning af sessionen.

OBS: GRUNDET DE NYE DATAFORDNINGER, VIL JEG FREMADRETTET KRÆVE ET SAMTYKKE VEDR. SIKKERHED I FHT SKYPE-SESSION. SKYPE ANSES IKKE FOR AT VÆRE 100 PCT SIKKERT SYSTEM OG DERFOR VIL DET KRÆVE AT DU  UNDERSKRIVER EN SAMTYKKEERKLÆRING, SOM BETYDER AT DU SELV TAGER ANSVAR FOR SIKKERHED OMKRING SELVE SKYPE-SESSION. 

De bedste hilsner Lilli