Stresskonsulent og Specialist - Rådgivning, Sparring, Coaching


Fra Stress til Trivsel og Balance i Virksomheden

Ønsker I som virksomhed eller institution at gøre en ekstra indsats for at forebygge stress og fremme trivsel blandt jeres medarbejdere 

- At fastholde fokus på trivsel og sundhed.

- ikke kun som enkeltindivider, men som det samlede team, så hjælper jeg ledere og medarbejdere med at lykkes i hverdagen og skabe øget trivsel.

- så book mig som stresskonsulent. Jeg holder til i Odense og Svendborg, men kommer gerne ud til alle virksomheder eller institutioner i hele Danmark.

Fremtiden stiller stadig større krav til, at vi yder vores optimale. Derfor må vi finde nye måder hvorpå vi kan hjælpe de gode og engagerede ledere og medarbejdere, der rammes af dette øgede pres og må sygemeldes. 

 

STRESSKONSULENT - 

-Individuel rådgivning og coaching af medarbejdere og ledere, som er stressede eller tæt på at blive det.

-Undervisning af ledere, så de bliver klædt på til at spotte stress samt håndtere en stresset medarbejder.

-Udvikling og gennemførelse af forløb med fokus på forebyggelse, stresshåndtering og øge trivsel med henblik på at nedbringe sygefraværet og skabe øget arbejdsglæde.

-Undervisning af medarbejdergrupper i håndtering af stress, eksempelvis ”mental modstandsdygtighed”, ”mindfulness” eller lignende forløb.

-Bidrage til udvikling i forhold til forebyggelsesindsats inden for bl.a. psykisk arbejdsmiljø, trivsel og stress.

-Stresscoaching forløb og tilbage til job i samarbejde med institution/virksomhed og medarbejder.

 

Når medarbejdere trives, er det en gevinst for alle parter.

Work/Life balance med fokus på at styrke den mentale robusthed i forbindelse med forebyggelse af stress, håndtering af forandringer, mistrivsel og livs- kriser/problematikker.

Som stresskonsulent arbejder jeg med evidensbaserede metoder indenfor coaching og terapi og en integrering af det bedste og mest hensigtsmæssige fra terapien og coachingens verden, mentaltræning og mindfulness.

Mindfulness og mentaltræning hjælper os med at fokusere på det, der er vigtigt. Vi bliver mere robuste i perioder med øget pres, stress og forandringer. Vi får en følelse af ro, hvor vores tanker er kontrollerede i stedet for kaotiske. Jeg har fokus på hvordan der bedst opnåes trivsel og balance, baseret på den nyeste forskning indenfor mindfulness, kognitiv psykologi, positiv psykologi, stress/og neuro-psykologi. Gennem synergi, indsigt, teori, forståelse og læring, opnås øget mental robusthed og styrkede ressourcer, der skaber vejen til at nå mål. Og samtidig bevare det fysiske og mentale helbred, så der kan navigeres i både privat og arbejdsliv. 

Medica Pro Stresscenter - min ny samarbejdspartner

 

Og trivsel skaber glade og motiverede medarbejdere!

Trivsels- og stresskonsulent i Odense og Svendborg

Kontakt mig for yderligere info! 

lilli@medicapro.dk

 

BOOK

Fokus på optimal trivsel og væredygtighed

StressSpecialist forløb

Kontakt for info

post@stresscenter-fyn.dk

LÆS MERE HER