top of page
Integrativ coaching og terapi

Professionel integrativ coaching
& terapi

Meningsfuld tilværelse

Meningsfuld

Integrativ coaching terapi er meningsfuld, fordi jeg gennem mine mange år som coach, psykoterapeut, mindfulness instruktør og underviser med særligt fokus på fysisk og mental sundhed, har erfaret og erkendt, at vi sjældent kan løse alle problemstillinger og udfordringer, ud fra én enkelt psykologisk eller coachende retning.

Integrativ betyder at jeg anvender flere retninger indenfor psykologien og coachingen. Jeg integrerer det bedste og mest hensigtsmæssige fra psykoterapien og coachingens verden, for derved at kunne støtte dig på den mest hensigtsmæssige og udbytterige måde.

Udgangspunkt i dig

Mindfulness MBCT Mindfulness Based on Cognitive Therapy, er udviklet af Zindel Segal, Mark Williams samt John Teasdale, der er baseret på Jon Kabat-Zinn's Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR),
som er en evidensbaseret metode til reduktion af bl.a stress, angst og depression og mental træning. Velafprøvede, dokumenterede og effektive metoder til at træne opmærksomheden, samt bringe dig selv i en afklaret og ressourcefuld tilstand, hvor du stresser af, bliver fokuseret og lader op både mentalt og fysisk. Med 15-30 min daglig træning, vil du opnå en mærkbar forandring. 

Det handler om dig

“The goal is not to be better than the other man, but your previous self.”

Dalai Lama

Dig som det hele menneske

Dig som det hele menneske

Når du henvender dig til mig, er det jo fordi der ligger et ønske om forandring. Min rolle er at jeg med min psykoterapeutiske og coachende viden og erfaring, kan understøtte dine specifikke ønsker og behov.

I integrativ coaching & terapi ser jeg dig som det hele menneske, og på de faktorer og barrierer der forhindrer dig i, at skabe forandring og nå dit mål.

Din historie og det du har med dig fra dit livs rejse, er meget væsentlig. Derfor henter vi det bedste derfra og bringer det med dig videre på din vej mod dit mål. Vi vil være nysgerrige på vejen til målet, hvor du vil opdage og få en masse indsigt og viden på din vej. Denne proces er meget vigtig.

Mulighed for forandring

Det er på din vej du skal opnå den refleksion og læring om dig selv, som skal skabe mulighed for, at forandre de ting du ønsker at forandre og at vi sikrer at du får forankret den ny læring inde i dig!

Mener du det,- for det gør jeg! Jeg vil udfordre dig på din vej, men med respekt og fokus på at du er med i processen.


Du vil fra step til step opleve, at du skaber små og store succes’er på vej mod dit mål og din forandring.

Jeg gør mit til at skabe et rum for dig, som er afslappet og rart og hvor du føler dig i trygge, gode og professionelle hænder. Et rum og en ramme som kan danne de mest optimale betingelser for din udvikling.

Mulighed for forandring
bottom of page