top of page
Bliv fri for stress

Lægeexamineret
Stress-specialist forløb 
- er du stressramt?

Specialistforløb for stressramte
- fordi det er vigtigt med den rette hjælp!

JEG ER DEN ORIGINALE FRASE

Jeg har 20 års erfaring i arbejdet med stress, belastningsårsager og symptomer 

Stress kan have mange "ansigter" og komme til udtryk både fysisk og psykisk. Det er derfor vigtigt at få den rette professionelle hjælp.Jeg har mangeårig erfaring inden for stresscoaching og stressbehandling, samt en psykologisk og terapeutisk baggrund og faglig ekspertice indenfor angst, depression, udbrændthed og arbejds stress og livs stress.

Stress kan være udløst af din arbejds/livssituation her og nu, men kan for nogen også være udløst af hændelser fra fortiden

Et stressbehandlings forløb hos mig, er dybdegående og effektfuld metode til behandling af stress og bygger på den evidensbaserede metode stressbehandling fra A-Z, som er den nyeste viden og forskning om behandling af stress. Behandlingen er rettet mod at få bragt dit stressniveau ned, finde ind til sagens kerne, så du ikke ender der igen, og sikre at du får de rette redskaber til at håndtere fremtidens stressorer. Målet er, at du få dig styrket og i balance, med vigtig viden og indsigt, der fremadrettet bliver din guidelines.

 

Stress, angst og depression - søg professionel hjælp

Det kan være svært at erkende stress og forstå stress og det kan være svært at skelne mellem, stress, angst og depressionssymptomer. Det kan også være svært at tage sig sammen til at få gjort noget ved det, men for at undgå alvorlige følger af stress, er det vigtigt at du får den rette hjælp så hurtigt som muligt. Stress kan føre til både angst og depression og det er derfor vigtigt, at søge professionel hjælp hos en stresscoach med særlig viden om stress, angst og depression.

 

Livs stress

Når du mærker en indre uro og stress og følelsen af at du måske gennem lang tid, måske hele dit liv, har gået med denne følelse. Du har svært ved at sætte ord på hvad det præcist er der bekymrer dig eller er i ubalance i dit. Du føler dig anspændt og kan opleve, at samvære med andre, kan føles anstrengende og du bruger meget energi. Du vil gerne at gøre andre tilpas og glemmer dig selv eller tænker faktisk ikke på dine egne behov. Livs stress er en dybereliggende årsag til din oplevelse af stress og ubehag. 

I mine Stress forløb fra A-Z er jeg meget opmærksom på, at finde ind til roden til din stress!

- en målrettet og intens metode til at hjælpe dig af med din stress – både nu og på længere sigt.

 

Pige med tablet
Læs mere om online forløb

Mulighed for online

sessions

Jeg vil starte med at høre din historie og danne mig et overblik over, hvor og hvordan jeg giver dig den bedste og mest hensigtsmæssige hjælp i fht netop din stress.

Du lærer metoder til at forebygge og håndtere din stress. Du får indsigt, viden, vejledning og redskaber til at forstå din stress og baggrunden for den. Du vil langsomt og sikkert genvinde din balance, mærke livsglæden og finde dit overskud.


I et stressbehandlings forløb hjælper jeg dig således, både med at komme ud af din stresstilstand, og give dig redskaber til at forebygge stress fremover og skabe de forandringer der er nødvendige for at undgå tilbagefald.


Jeg arbejder ressourceorienteret med henblik på, at genskabe balancen i din fysiske og mentale tilstand og styrke din robusthed overfor fremtidige stressfaktorer.


Livet efter stress

Har du følge symptomer efter stress og har svært ved genfinde en god hverdag? Du føler dig måske mere sårbar, får ofte stress symptomer igen, oplever angst symptomer, føler dig trist og bekymret og træt! 

Det er muligt at finde en god balance igen, men det er vigtigt at få hjælp til at håndtere livet EFTER STRESS! 

Stresset kvinde

STRESSHÅNDTERING

bottom of page