top of page
ung kvinde har fået stresshåndtering

Unge coaching 
- stress håndtering

Find dine styrker og ressoucer

At være ung og skulle til at deale med livets udfordringer, kan være en svær og måske til tider ensom proces. Jeg møder ofte unge mennesker som kommer for at få hjælp, der ikke føler de kan dele deres inderste tanker og følelser med deres nærmeste venner, veninder eller familie.


Som coach møder jeg dig præcis hvor du èr, og ser alt hvad du har at byde på! Savner du en at dele dine bekymringer med, så har du måske brug for en snak med mig

Jeg har som unge coach stor erfaring i samtaler med unge, og du er velkommen til at maile eller ringe til mig, for at høre om du kunne have gavn af at tale med mig!

Sammen skaber vi fokus omkring dine styrker, ressourcer, muligheder, mål og retning, så du genvinder troen på dig og det der ligger foran dig! Ved eksamensangst bruger jeg bl.a mindfulness baseret på kognitiv terapi. 

 • Føler du dig presset af studier?
   

 • Stresset og ked af det?
   

 • Mangler troen på dig selv?
   

 • Føler du for mange krav og forventninger? 
   

 • Har du eksamensangst, angst for prøver og at stå frem?
   

 • Mange valg og bekymringstanker? 
   

 • Svært ved at tackle familie problemer?
   

 • Føler du dig ensom?
   

 • Føler du dig udfordret i fht din sundhed?
  Er sundheds coaching måske noget for dig.

CASE

 

Caroline 17 år kontaktede mig, da hun ikke vidste hvordan hun skulle overskue hele hendes livssituation, nu hvor hun var startet på gymnasiet. 

Caroline, en sød og åben pige, var stresset og stressen påvirkede i den grad hendes selvværd og selvtillid. Hun mærkede nemlig, at hun ikke længere havde overskud til alle lektierne og vennerne begyndte at blive sat lidt til en side. Hun havde bare lyst til at være alene og overlevede lidt på det, men det var jo ingen god løsning på sigt. 

Heldigvis søgte Caroline hjælp og har nu fået styr på stressen og har fået nogle værktøjer til at håndtere dette. Hun er blevet gladere og har nu også fundet ud af, at mindfulness ikke kun er noget for gamle mennesker der sidder i skrædderstilling. 

Caroline har nu overskud til vennerne og lektierne igen.

Ung mindful

Udfordringer i overgangen

 

Hvad venter på den anden side af uddannelsen? et første job, en tilværelse som 'rigtig' voksen og stor frihed. Men hverdagen på en arbejdsplads er markant anderledes end som studerende. Bliv klogere på omvæltningerne og få råd til at tackle dem her.

Læs artiklen på side 27 i bladet "Frie Funktionærer", hvor jeg fortæller om de udfordringer der kan ligge i overgangen fra studietid til arbejdsliv.

baggrundsmønster-GUL.jpg

Online terapi - Teams eller Zoom session

Det kan være svært at sidde overfor et menneske man ikke kender 

- og er du mere tryg ved en Teams eller Zoom session,
så er der også mulighed for det.

bottom of page